Skip to content

Tandartspraktijk S. Bandsma is sinds maart 1990 gevestigd in Arnhem. Voorheen in Arnhem-Noord, maar door de uitbreiding van de stad Arnhem ten zuiden van de Rijn, ontstond er medio de jaren ’90 de behoefte aan een evenwichtiger verdeling van de tandheelkundige zorgverlening tussen Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid. Dit moment viel samen met het streven van Ziekenhuis Rijnstate om in Arnhem-Zuid een dependance van het ziekenhuis te vestigen. Bij de bouw van deze polikliniek werd ook ruimte gereserveerd voor andere zelfstandige medische en para-medische zorgverleners. En zo verhuisde Tandartspraktijk S. Bandsma in december 1994 naar Arnhem-Zuid, aan de ingang van de wijk Rijkerswoerd, in het pand Poli-zuid. Om in staat te zijn in de toekomst een duurzame praktijkvoering uit te oefenen, waarbij wij kunnen voldoen aan de hoge eisen die aan de kwaliteit van tandheelkundige zorg worden gesteld, hebben wij besloten om Poli-zuid na 20 jaar te verlaten en de praktijk elders, in de directe omgeving, voort te zetten.

Vanaf 3 augustus 2015 vindt u onze moderne praktijk aan de Huissense kant van de wijk Rijkerswoerd, uitstekend bereikbaar met auto, openbaar vervoer en fiets. BANDSMA tandheelkunde is een praktijk voor algemene tandheelkundige zorgverlening voor het hele gezin. Wij streven naar een langdurige relatie met onze patiënten, waarin de patiënt centraal staat en in een rustige, professionele omgeving geholpen kan worden.

Wij blijven voor uw welzijn continue werken aan een optimalisering van de door ons geleverde zorg. Het  MCS (Medical Care Services) certificaat toont aan dat Bandsma Tandheelkunde zich aantoonbaar inspant om volledig te voldoen aan de verschillende wetten, regelgevingen en normen die gelden voor tandartspraktijken.

Wij werken al 25 jaar nauw samen met Tandtechnisch Laboratorium Verhoef dat zich in hetzelfde gebouw, tevens op de eerste verdieping, bevindt.

Back To Top