skip to Main Content

Alle behandelingen zijn alleen volgens afspraak. U kunt telefonisch een afspraak maken op telefoonnummer 026 – 3230895 of bij ons aan de balie (bij voorkeur tussen 08.30 en 12.30 uur).

Wanneer u een afspraak bij ons maakt, plannen wij speciaal voor u tijd in en worden voorbereidingen voor de behandeling getroffen.

Bij verhindering dient u ons minimaal 48 uur van tevoren hiervan bericht te geven. Dit kan zowel telefonisch als per mail. Voor afspraken op maandag geldt dat u minstens de donderdag ervoor annuleert.
Indien u niet tijdig annuleert of zonder bericht niet op een afspraak verschijnt, zijn wij genoodzaakt de kosten voor de gereserveerde tijd met een maximum van de totale behandelkosten te berekenen, ongeacht de reden van afwezigheid. Per 5 minuten geplande behandeltijd geldt per 1 januari 2023 een tarief van € 14,91.
Wij streven ernaar om u een week van te voren per e-mail een herinnering van uw afspraak te sturen. Er kunnen echter geen rechten ontleend worden aan het niet ontvangen van herinneringsmails.

U krijgt van ons aan de balie een afsprakenkaartje mee en verzoeken u vriendelijk dit te controleren en te bewaren.

Het kan voorkomen dat een behandeling langer duurt dan voorzien en uitloopt, waardoor de volgende afspraak later begint. Wij vragen uw begrip hiervoor. Deze uitlooptijd is op geen enkele manier op de tandarts of preventieassistent te verhalen.

Back To Top